Zeilend resetten

Zeilend resetten

 

Johnny Jungle houdt ervan om de natuur in te gaan. En als dit betekent een dagje zeilen in combinatie met adviezen van een levenscoach kan het niet anders dan dat dit een bijzondere dag belooft. 

 
Met 25 graden op de thermometer begint in de haven van Makkum dit avontuur. Daar ligt het prachtige zeilschip van Han al klaar. Het is een warm welkom met koffie en wat lekkers. Han straalt een bepaald soort rust uit en je voelt je gelijk op je gemak.
 

Na een korte uitleg en rondleiding op de boot gaan de trossen los. 
Al zeilend worden verhalen en tips gedeeld. Het fijne van zo’n ‘coachtrip’ is dat het erg makkelijk praat gezien je niet aan een tafeltje tegenover elkaar je sorus eruit gooit maar juist op een vrije, wat luchtigere manier kunt praten. 

 

'Zeilend resetten’. Het geeft je naast de rust en ontspanning op het water inzichten en bewustwording over hoe je op dit moment je leven leidt en wat je anders zou kunnen doen. Han krijgt dit voor elkaar door vragen te stellen, je af en toe een beetje te prikken en je de tijd en rust te geven door de combinatie met het zeilen. Hij geeft je fijne levensadviezen en genoeg uitleg over het zeilen an sich. Ervaring op dit gebied heb je dus niet nodig.

Het was een bijzonder mooie dag; met een zen hoofd en nieuwe wijze levenslessen rijden we weer terug naar huis en proberen we deze fijne mindset zo lang mogelijk vast te houden terug in de drukke stad.
 
Alle info op een rij:
  • Zeilen met een levenscoach: 
    Loop je in je leven tegen bepaalde dingen aan? Voel je je Burn Out of zit je gewoon niet helemaal lekker in je vel? Dan is deze dag ‘Zeilend resetten’ geschikt voor jou.
  • Geschikt voor 1 op 1 coaching en teambuilding
  • Halve of hele dagen inclusief een gezonde lunch
  • Website: www.sterkadvice.nl
  • Han helpt je graag! Vragen kun je stellen op info@sterkadvice.nl of even bellen 
    naar 06-27016651
×