Verzending

Verzenden jullie plasticvrij?
Ja, voor zover wij het in de hand hebben wel! Je bestelling komt in een FSC gecertificeerde doos en de tape die we gebruiken is EcoMask tape. Deze tape is gemaakt van cellulose en is vrij van chloor en kleurstoffen. Hierdoor is het heel milieuvriendelijk en 100% recyclebaar. (En kan het gewoon mee met het oud-papier.)
 
Wat zijn de verzendkosten NL?
De verzendkosten verschillen per product, dit ligt tussen de €4,00 en €6,50. Bij een bestelling boven de 50 euro betaal je geen verzendkosten.  

Wat zijn de verzendkosten buiten Nederland?
De verzendkosten verschillen per product, dit ligt gemiddeld tussen de €9,50 en €12,50. Bij een bestelling boven de 100 euro betaal je geen verzendkosten. 

Wat is de levertijd?
We proberen binnen 1 a 2 werkdagen het pakket te versturen! Een enkele keer kan het langer duren, ook door drukte bij PostNL. De track&trace code wordt na verzending automatisch naar je e-mail gestuurd en dan kun je zo in de gaten houden wanneer je pakket geleverd wordt. We zijn ons ervan bewust dat veel bedrijven verzending op dezelfde dag beloven, maar dit ligt niet in lijn met onze visie. Stel je hebt toch haast, stuur ons gerust even een mailtje, bel ons of geef het aan bij de notities bij verzending. Dan gaan we ervoor zorgen dat het zo snel mogelijk verstuurd wordt!
 
Welke bezorgopties kan ik kiezen?
We versturen op het moment enkel via PostNL. We zijn ermee bezig dat je straks je pakket kan ophalen op een postkantoor, want dat is natuurlijk minder belastend voor het milieu. Ook de fietskoerier staat op ons lijstje, hopelijk lukt dit ons eind 2023 en anders in 2024.

×