Nationaalpark de Kennemerduinen

Nationaalpark de Kennemerduinen

Tips voor Trips: Nationaalpark de Kennemerduinen

Weet jij soms ook niet meer wat je moet doen in deze periode met dat vervelende virusje om ons heen? Niet getreurd! Wij delen graag tips voor mooie avonturen, leuke eco/social-uitjes en prachtige spots in Nederland met je.

Gelukkig is er in deze tijd altijd nog de natuur om op terug te vallen. 
Deze keer: Nationaalpark de Kennemerduinen. In dit bijzondere natuurgebied wat zich uitstrekt van Zandvoort tot IJmuiden kun je eindeloos wandelen, kom je prachtige meren tegen en is het wildlife niet te missen! Het is namelijk dood normaal dat je herten voor bij ziet rennen of schotse hooglanders in het gras ziet chillen. Wij hebben in ieder geval genoten van onze 5 uur durende wandeling. 

Wandeltochten zijn er vanaf een half uur, met kids is het ook zeker een aanrader. Wij zijn benieuwd of jullie er net zo van genieten als wij! Als jet het leuk vind ons dit te laten weten, stuur vooral een berichtje op insta: Johnnyjungle.ecosocialshop

Locatie:
Je vindt alle routes op www.natuurmonumenten.nl > Kennemerduinen

Product-tip voor deze trip:

Duurzame hoofdlamp van Biolite. Deze schijnt ver, 50 meter om precies te zijn! Toch handig als je verdwaald of het al donker wordt op je mooie wandeltocht.

 

 

×