Een shop met een missie

Duurzame producten, eerlijke productie

Waarom is eigenlijk niet alles wat je koopt eerlijk én duurzaam? Wij van Johnny Jungle vinden dat dit vanzelfsprekend hoort te zijn. En daarom hebben we een missie: We willen dé eerlijke eco winkel zijn voor travel, lifetyle en gifts. En de zakelijke verandering voor relatiegeschenken, giftcards & zomer/kerstpakketten op maat. Bij ons vind je enkel duurzame producten, gemaakt onder eerlijke werkomstandigheden. Waar bij voorkeur biologische of gerecyclede materialen gebruikt worden. En daar waar mogelijk zoeken we producenten dichter bij huis, voor minder Co2 uitstoot en support van de lokale ondernemer. Eerlijkheid en transparantie zijn de kernwaarden van Johnny Jungle. Daarom proberen wij bij alle producten en in onze blogs ook een zo eerlijk en transparant mogelijk verhaal te delen, zodat onze overtuiging, misschien ook de jouwe wordt.

Graag meteen contact? Bel ons op 020-8009828 of mail naar hallo@johnnyjungle.nl

Johnny Jungle - de one-stop-shop met uitstekende service

Eén aanspreekpunt, één factuur

Wij zijn dé one-stop-shop voor al jouw relatiegeschenken, kerstpakketten en invulling voor het intern attentiebeleid. Wij bieden jouw bedrijf of organisatie de mogelijkheid om al deze waarderingen op een eerlijke, kwalitatieve, duurzame manier uit te voeren. Zo laat jij jouw relaties en personeel zien én voelen dat je ze waardeert. Terwijl wij het jou gemakkelijk maken door werk uit handen te nemen met één aanspreekpunt en één factuur.

Een eerlijk duurzaam geschenk met logo

Onze missie is dat niet alleen eco, maar ook sociaal de norm wordt. Want naast het milieu, zijn de werkomstandigheden minstens zo belangrijk en daar is naar onze mening nu veel te weinig aandacht voor. Als je kiest voor een relatiegeschenk of werknemersgeschenk van Johnny Jungle weet je dat je kiest voor impact. Samen kunnen we de wereld echt een beetje mooier maken.

Kies voor een kerstpakket met impact

Kerst is natuurlijk het moment van het jaar om stil te staan bij wat echt belangrijk is: samenzijn, liefde en zorg voor elkaar. In deze bijzondere tijd van het jaar willen we ook onze planeet en de mensen die er hard voor werken niet vergeten. Laten we kiezen voor duurzame cadeaus die met respect voor mens en milieu zijn gemaakt. Samen kunnen we een verschil maken en bijdragen aan een betere wereld. Wanneer we allemaal iets bewuster kopen, kunnen we een grote sociale impact teweeg brengen.

De meest duurzame keuze: de cadeaubon

Een cadeau is meer dan alleen een geschenk; ze biedt een duurzame oplossing voor het verminderen van verspilling en het bevorderen van bewuste consumptie. Door het geven van een cadeaubon kunnen ontvangers zelf kiezen wat ze willen kopen, wat resulteert in minder ongebruikte of ongewenste items die uiteindelijk kunnen eindigen als afval. Naast winkelen kun je met de cadeaubon ook diverse donaties doen in onze webshop. Dit geld gaat volledig 100% naar het Goede Doel!

Kwaliteit voor een blijvende impact

Alle producten persoonlijk geselecteerd & getest

Alle producten zijn persoonlijk door ons geselecteerd & getest en wij bieden niets aan waar wij zelf niet achter staan. We zoeken naar kwaliteitsproducten met een ecologische achtergrond en nog belangrijker: een goed sociaal en verantwoord verhaal. Daarom vragen wij elke producent naar hun werkwijze & werkomstandigheden. Vertrouwen is de basis van alles en als wij twijfelen over een product, wordt het simpelweg niet aangeboden. 

Duurzame producten • Eerlijke productie • Sociale werkplaats • Lokaal • Fijne service •
Lokaal Sociaal

Sociale Werkplaats

Daar waar mogelijk werken we samen met een sociale werkplaats, voor bijvoorbeeld het inpakken van pakketten of borduren van een logo! En ook zijn we fan van goede doelen, daarom kun je met onze Giftcard naast winkelen ook diverse donaties doen in onze webshop. Dit geld gaat volledig 100% naar het Goede Doel. 

Mogen we je helpen impact te maken?

×